Paskelbta 2024-03-26

2024 M. EUROPROTŲ PRIZINIS FONDAS

Jau kovo 27 d. protų mūšių „Europrotai” finale paaiškės, kas taps 2024 KAUNO EUROPROTAIS.

Beveik naujokai KULTŪRISTAI, kaip komanda pirmą kartą užsukę į mūsų žaidimą, tiesiog  iš panosės nušvilpė pagrindinį prizą (skaniuosius restorano „Bokštas” šonkauliukus) dviejuose žaidimuose iš pastarųjų kelių metų lyderių EINA SAU! ir AKADEMINIO POLITOLOGŲ KLUBO visiškai minimalia balų persvara. Į top3 komandų sąrašą veržėsi tai EUROBOKŠTAI, tai YABADABADOO, o jiems į nugaras alsavo EKSTRYMAI, ŠEP ir DRAUGAI. Susumavus 3 žaidimų rezultatus KULTŪRISTAI pirmauja tik nepilnai 2 balais – todėl laukia įdomus azartiškas finalas, nes komandos daugiau mažiau lygiavertės.

Kaip ir mūsų prizai šiemet!

Dalinamės jų sąrašu –  tyrinėkite, matuokitės ir kažkuris prizas greičiausiai taps Jūsų!

Informacija mūsų žaidimų naujokams. Kaip pastebėjote, Kauno Europrotai turi taisykles: rašytas ir nerašytas. O viena iš nerašytų mūsų taisyklių byloja, kad prizai komandoms yra ne skiriami, o pasirenkami.  T.y., pirmąją vietą užėmusi komanda renkasi iš visų prizų pirmoji, antrąją vietą užėmusi komanda renkasi antroji ir t.t. , na, o mažiau balų užėmusios komandos jau renkasi iš to, kas liko:

Mūsų – Kauno Europe Direct centro prizas: termopuodeliai su logo EURO PROTAI+ padėkliukai arbatai ar alui su Kauno modernizmo architektūros perlais, po 6 vnt.

Europos Komisijos atstovybės Lietuvoje prizas – 2 metalinės gertuvės + 4 išorinės baterijos 8000 mAh

Vytauto Didžiojo universiteto prizas – gertuvės + tušinukai, po 6 vnt.

VšĮ Žaliasias taškas“ prizas – drobiniai maišeliai + daugkartiniai maišeliai (po 3 vnt. pakuotėje) + blonknotai + tušinukai +kalendoriai, visko po 6 vnt

Kauno savivaldybės prizas – porcelianiniai puodeliai + saldainių dėžutės + ženkliukai + drobiniai maišeliai,
po 6 vnt

ES Piliečių, lygybės, teisių ir vertybių (CERV) programos nacionalinio kontaktinio punkto prizas – dideli šokoladai, maišeliai, užrašų knygutės, tušinukai ir šokoladukai, po 6 vnt.

Europos vartotojų centro prizas – gertuvės, daugkartiniai pirkinių maišeliai, liniuotės, po 6 vnt.

EURES prizas – pelės kilimėliai, atšvaitai, bagažo etiketės: visko po 6 vnt.

Vėl mūsų (Kauno Europe Direct centro) prizas – stalo žaidimas „EUreka“, skirtingo lygio: 1-4, 5-8, 9-12 klasių moksleiviams. O gal dar yra komanda, kuri nėra jo laimėjusi?

 

Beje, turėsime ir keletą paguodos prizų!

Už draugystę ir bendradarbiavimą širdingai dėkojame visiems partneriams, kurie jau metai iš metų prisideda prie Kauno Europrotų!